Okul Giriş Ve Çıkış Saatlerinde Düzenleme

Van Valiliği tarafından alınan karar doğrultusunda okul giriş ve çıkış saatlerinde düzenleme yapıldı.

Van Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, kış şartları göz önünde bulundurularak okul giriş çıkışlarında düzenleme yapıldığı bildirildi.

Öğrencilerin uyku, dinlenme, güvenlik durumları dikkate alınarak Milli Eğitim Bakanlığı ilgili yönetmeliklerine uygun olarak kararın alındığı belirtilen açıklamada, okulların ders giriş ve çıkış saatlerinin düzenlendiği ifade edildi.

Açıklamada, şöyle denildi:

'Tam gün eğitim yapılan anaokulu, ilkokul ve orta okullarımızın sabah ders başlama saati 08.30, akşam ders bitiş saati 15.00, lise ve dengi okullarımızın sabah ders başlama saati 08.00, akşam ders bitiş saati 15.20 olarak belirlenmiştir. An itibariyle ilimizde ikili eğitim yapan lisemiz olmadığı için liselerimizde; tam gün eğitim gören okullarımızın giriş-çıkış saatlerine uyulacaktır. İkili eğitim yapan anaokulu, ilkokul ve orta okullarımızda ise sabahçıların ders başlama saati 07.00, ders bitiş saati 12.40, öğlencilerin ders başlama saati 12.50, ders bitiş saati 17.40 şeklinde güncellenmiştir. Kamuoyuna, değerli velilerimize ve sevgili öğrencilerimize duyurulur.'

Kaynak: AA