Milletvekili Önal, Domates Hasadı Yapan Çiftçileri Ziyaret Etti

AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal, Düziçi ilçesinde çiftçilerin domates hasadına katıldı.

Önal, ilçeye bağlı Yenifarsak köyü Hoğdu yaylasında ziyaret ettiği çiftçilere bolkazançlar diledi.

Önal, ziyarette yaptığı konuşmada, her alanda olduğu gibi tarımsal ürünlerde de hükümetin büyük desteği olduğunu, bu desteklemelerin çiftçinin yüzünü güldürdüğünü belirtti.

Çukurova’nın bereketli topraklar olduğunu dile getiren Önal, “Düziçi’mizin bugüzel yaylasında çiftçilerimizin domates hasadını görmek, onların verimden veürün kalitesinden memnun olduğunu duymak beni mutlu etti. Burada özelidareden yüzde 50 hibe destekli organik domates üretiminin artmasını, bin 250 rakımlı, yaklaşık 8 bin dekar arazinin tarım için daha etkin kullanılabilmesini veköylülerimizin kalkındırılması konularını istişare ederek çiftçilerimize bol kazançdiledik. Hükümetimizin çiftçilerimize desteği devam ediyor. Desteklemelersayesinde ürün kalitesini artırma yoluna giden çiftçilerimiz, verimden de oldukçamemnun” dedi.

Ziyarette, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Altun, İl Genel Meclisi Üyesi Bünyamin Kazgı, AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Mustafa Taman, İlçe Tarım Müdürü Soner Çerçi ve AK Parti teşkilat mensupları katıldı.

Kaynak: AA