Yalova'dan Kısa Kısa

Yalovaspor Başkanı Ali Demirhan ve yönetim kurulu üyeleri Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Gemalmaz ve Termal Belediye Başkanı İsmail Atik'i ziyaret etti.

Yalovaspor’un yeni yönetimine başarılar dileyen Vali Yılmaz, centilmenlik vurgusu yaptı.

İl Jandarma Komutanı Albay Ali Gemalmaz ise Yalovaspor'un profesyonel liglerdeki eski başarılarını hatırladığını ve tekrardan Yalova'ya geldiğinde kulübün amatör ligde olduğunu öğrenince üzüldüğünü ifade etti.

Yalovaspor’un bulunduğu ligden acilen çıkması için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu ve bugüne kadar da her zaman elinden geleni yaptığı belirten Termal Belediye Başkanı İsmail Atik de yönetim içerisindeki birliğin çok önemli olduğunu ve oluşacak başarının Yalovaspor yönetiminin başarısı olacağını belirtti.

Demirhan, ziyaretlerde Yalovaspor'un ilin bir markası olduğunu ve tüm Yalova’nın Yalovaspor'a sahip çıkmasını istediklerini ifade etti.

Protokol mensuplarından manevi destek isteyen Demirhan, 'Sizlerden maddi değil, manevi destek istiyoruz. Maçlara ailenizle gelip izlemeniz bizim için çok önemli. Yalovaspor’un tekrardan eski ruhuna kavuşması için hepimize görev düşüyor. ' ifadelerini kullandı.

-Başkan Salman zabıta ekipleriyle buluştu

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Zabıta Haftası etkinlikleri çerçevesinde belediyenin zabıta ekipleriyle bir araya geldi.

Yalova Belediyesi Sosyal Tesisi'nde gerçekleştirilen buluşmada, Salman'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Dinçer İlhan da hazır bulundu.

Salman, burada yaptığı konuşmada, zabıta müdürlüğünün, göreve geldiği günden bugüne köklü ve sağlam değişiklikler geçirdiğine dikkati çekti ve şunları kaydetti:

'Daha aktif daha sorunsuz bir birim haline gelen zabıta müdürlüğümüzü her açıdan daha güçlü hale getirmeyi başardık. Ekiplerimiz, gece gündüz demeden çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Belediyemizi düşünerek yaptığınız işi, kamu yararını ve mevcut düzeni sağlamak için uygun şekilde gerçekleştiriyorsunuz. Bu yüzden de gereken ihtiyaç ne ise karşılanması gerekiyordu. Bunu da sağladığımıza inanıyorum.'

Kaynak: AA