SESOB'tan Emniyet Müdürü Aydoğan'a Ziyaret

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal ve yönetim kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan'ı makamında ziyaret etti.



SESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Köksal ziyarette Aydoğan'a esnaf teşkilatı hakkında bilgi verdi.

Köksal, kentin ve ülkenin huzur ve güvenini sağlayan emniyet teşkilatı ile her zaman uyumlu çalıştıklarını belirtti.

Gerek emniyet ve gerekse de jandarma teşkilatının, kentin huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden fedakarca çalıştığını aktaran Köksal, şunları kaydetti:

'Güvenlik güçlerimizin duyarlı olması ve görevini en güzel şekilde yapması nedeniyle ilimizde huzurlu şekilde yaşamaktayız. İyi ve kötü gününde her zaman emniyet teşkilatımızın yanında yer alacağız. Gece gündüz demeden ilimizin huzur ve güvenliği için çalışan Emniyet Müdürümüz Sayın Kenan Aydoğan’ın şahsında tüm emniyet camiasına teşekkür ediyor, müdürüme yeni görevinde başarılar diliyorum.'

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu aktaran Aydoğan ise cumhuriyetin temellerinin atıldığı, güzel bir kent meydanı olan bu şehirde görev yapmaktan mutlu olduğunu belirtti.

Aydoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Sivas’ın insanları güzel ve sıcak kanlılar. Cumhuriyetin temellerinin atıldığı bu ilde, güzel bir kent meydanı olduğunu gördüm. İlimizin ve ülkemizin huzuru için çalışıyoruz. Teşkilat olarak esnaf teşkilatının ve Sivaslıların desteği ile güvenlik çıtamızı daha da yükselteceğiz. Sosyal bir şehirde görev yapmaktan mutluyum. Ziyaretlerinden dolayı başkanıma ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.'

Kaynak: AA