Başkan Mustafa Demir Fatihlilerle Bayramlaştı

Fatih Belediyesinin geleneksel bayramlaşma töreni belediye merkez binasında yapıldı. Belediyenin Fuaye alanında yapılan bayramlaşma töreninde konuşan Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Mevlam nice bayramlara sevdiklerimizle birlikte ulaşmamızı nasip eylesin. Mübarek Kurban Bayramı’mız kutlu olsun” dedi.

Başkan Mustafa Demir Fatihlilerle Bayramlaştı
Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, vatandaşlarla ve belediye çalışanlarıyla bayramlaştı. Bayramlaşma törenine AK Parti İstanbul Milletvekili Markar Esayan, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, ilçe protokolü, muhtarlar, belediye başkan yardımcıları, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Mustafa Demir, tek tek tüm davetlilerin kurban bayramını kutladı.

Konuşmasında Kurban Bayramının manevi dünyamıza kattıklarından bahseden Başkan Mustafa Demir, dünyanın dört bir yanında özellikle de Arakan’da Müslümanlara yapılan zulmün ve akan kanın bir an önce durması için dua ettiğini ifade etti.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, törene katılanların nezdinde tüm Fatihlilerin Kurban Bayramını kutladı. Konuşmaların ardından Başkan Demir, programa katılanlarla tek tek bayramlaştı.
Kaynak: İHA