Silahlı Kavganın Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

Karabük merkeze bağlı Cumayanı köyünde iki aile arasında kavga çıkmış, aralarında kavgayı ayırmaya çalışanların da bulunduğu 15 kişi yaralanmıştı. Olaya karışan zanlılar adliyeye sevk edildi.

Silahlı Kavganın Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi
Cumayanı köyünde komşu ve aynı zamanda dünür oldukları belirtilen Şaban Gergen ve Bülent Aşık arasında tartışma başlamıştı. Büyüyen tartışma bir süre sonra silahlı kavgaya dönüşmüş, aralarında kavgayı ayırmaya çalışanların da olduğu Fuat Gergen, Bülent Aşık, Mustafa Aşık, Sevgi Aşık, Canser Aşık, Ömer Kalkancı, Meral Kalkancı, Yasin Bozkurt, Arif Eper, Dilek Eper, Yusuf Atay, Metin Gül, Hüseyin Türe, Nursel Külbare ve Gülseren Sarıkaya yaralanmıştı.

Olayın ardından gözaltına alınan Şaban Gergen ve oğlu Azer Gergen ile Bülent Aşık jandarmadaki sorgularının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, karşı karşıya oturan kavgalı ailelerin evinin önünde Kastamonu’dan sevk edilen güvenlik güçleri, ikinci olayın çıkma ihtimaline karşı köyde geniş güvenlik önlemleri aldı.
Kaynak: İHA