MESOB Başkanı Keskin Açıklaması

'Cumhurbaşkanımızı esnaf camiası olarak güçlü bir şekilde karşılayacak ve sorunlarımızı da arz edeceğiz'.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a esnaf ve sanatkarın sorun ve çözüm taleplerini içeren bir dosya takdim edeceklerini belirtti.

Keskin, yazılı açıklamasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın Malatya'yı ziyaret edeceğini hatırlattı.

Tüm esnaf ve sanatkar camiasını, ailelerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Malatya programına davet eden Keskin, şunları kaydetti:

'Sayın Cumhurbaşkanımızı esnaf camiası olarak güçlü bir şekilde karşılayacak ve sorunlarımızı da arz edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Malatya ziyaretinde ülkemizin ve İslam coğrafyasının çok önemli sorunlar yaşadığı şu süreçte esnaf ve sanatkar camiası olarak üzerimize düşen şekilde karşılayacak ve güçlü bir destek vereceğiz. Esnaf ve sanatkar camiasının yaşamış olduğu sorunların çözüm bulmasında Sayın Cumhurbaşkanımızın katkısı ve desteği büyüktür. Cumhurbaşkanımız, ülkemizin lideri ve esnaf camiasının da ustasıdır. Ülkemizin ve İslam coğrafyasının karşı karşıya bırakılmak istenen sıkıntıların farkındayız. Terör örgütlerinin ülkemizde oluşturmak istediklerinin bilincindeyiz. Bu nedenle bugün esnaf ve sanatkar camiasının duracağı yer ve nokta devletimizin, milletimizin, hükümetimizin ve ülkemizin lideri Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olmaktır.'

Kaynak: AA