Beşiktaş'ta 'Hijyende Mükemmellik' Projesi Hayata Geçiriliyor

Beşiktaş’ta ilçe genelindeki işletmelerin hijyen standartlarını arttırmak amacıyla "Hijyende Mükemmellik" Projesi hayata geçiriliyor.

Beşiktaş'ta 'Hijyende Mükemmellik' Projesi Hayata Geçiriliyor
Beşiktaş Belediyesi ve Eczacıbaşı Profesyonel "Hijyende Mükemmellik" protokolü imzaladı. Beşiktaş Belediye Binası’nda düzenlenen toplantıya Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Eczacıbaşı Profesyonel Genel Müdürü Melike Koçoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Projenin Beşiktaş için önemine dikkat çekilen toplantıda protokolü Başkan Hazinedar ve Koçoğlu imzaladı. Proje ile ilçe genelindeki otel, restoran ve diğer işletmelerin hijyen kalitesi mercek altına alınarak, yüksek hijyen standartlarının sürekli olarak sağlanması hedefleniyor.

"Bu projeyle inşallah bir farkındalık yaratacağız mekanlarımızda"

Beşiktaş’taki mekanlarda projeyle farkındalık oluşturacaklarını ifade eden Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar: "Beşiktaş 2017’nin sonunda ulusal ve uluslararası kriterleri yerine getirmiş Türkiye’nin ilk akıllı şehri olma hedefini şu anda büyük bir ekiple, sahada sokakta çalışarak yaşıyor. Beşiktaş Belediyesi olarak Eczacıbaşı Profesyonel ile birlikte Beşiktaş genelindeki işletmelerin hijyen standartlarını arttırmak amacıyla hijyende mükemmellik Projesi’ni hayata geçireceğiz. Türkiye’nin en görkemli sahnesi Beşiktaş, böyle görkemli bir sahneye sahip olunca burada yaptığınız her şey daha görünür daha takip edilebilir hale geliyor. Bu projeyle inşallah bir farkındalık yaratacağız mekanlarımızda" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA