AK Parti'den HAK-İŞ'e Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan:'Diyalog ile çözemeyeceğimiz sorun yok. Diyalog kapılarını açık tuttuğumuz müddetçe Allah'ın izniyle hiç bir sorunumuz olmaz' HAKİŞ Genel Başkanı Arslan:'Yaşadığımız sorunları, itirazları, varsa eleştirileri ve sivil toplum örgütü olarak duyarlılıklarımızı doğrudan iletmek konusunda en küçük bir tereddüdümüz olmayacak'

ANKARA - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, 'Diyalog ile çözemeyeceğimiz sorun yok. Diyalog kapılarını açık tuttuğumuz müddetçe Allah'ın izniyle hiç bir sorunumuz olmaz.' dedi.

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan'ı makamında ziyaret eden Karacan, Arslan'a Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletti.

Önceliklerinin ülkenin geleceği olduğunu belirten Karacan, 'Eğer ülkenin geleceğinde işçi, işveren ve siyasetçi yan yana değilse ülkenin geleceğinde endişe duymak gerekiyor. Sayın Arslan, bugüne kadar bize dostluk gösterdi, abilik yaptı. Hep yol arkadaşlığı yaptı. Bu dayanışmayı memleketimiz için yaptık. Anayasa platformlarında ve yolculuklarda beraber olduk. İşçi ve işveren olarak yeri geldiği zaman karşılıklı durduk ama yan yana oturduk.' diye konuştu.

AK Parti Genel Merkezi'nin kapılarının sivil toplum kuruluşlarına sonuna kadar açık olduğunun altını çizen Karacan, 'Diyalog ile çözemeyeceğimiz sorun yok. Diyalog kapılarını açık tuttuğumuz müddetçe Allah'ın izniyle hiç bir sorunumuz olmaz.' ifadesini kullandı.

- 'Ülkemiz için birlikte çalışacağız'

HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan da uzun yıllardır tanıdığı Karacan'ın AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesinden dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Karacan'ın daha önceki görevlerinde olduğu gibi yeni görevinde de başarılı olacağına inandığını vurgulayan Arslan, şunları kaydetti:

'Ülkemiz için birlikte çalışacağız. Çalışma hayatının bir parçası olarak yaşadığımız sorunları, itirazları, varsa eleştirileri ve sivil toplum örgütü olarak duyarlılıklarımızı doğrudan iletmek konusunda en küçük bir tereddüdümüz olmayacak. Elde ettiği tecrübeleriyle Sayın Karacan, yeni görevinde bizim talep ve sorunlarımıza gereken duyarlılığı gösterecektir.'

Kaynak: AA