Başbakan Yardımcısı Bozdağ Açıklaması

'Milletimizin duası ve her daim verdiği destekle Cumhurbaşkanımız, milletimize ve devletimize gece gündüz durmaksızın hizmet etmiştir' 'Milletimizin, devletimizin onurunu ve hukukunu, içeride ve dışarıda milletimizin, devletimizin büyüklüğüne uygun temsil etmiş ve korumuştur'.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, 'Milletimizin duası ve her daim verdiği destekle Cumhurbaşkanımız, milletimize ve devletimize gece gündüz durmaksızın hizmet etmiştir. Milletimizin, devletimizin onurunu ve hukukunu, içeride ve dışarıda milletimizin, devletimizin büyüklüğüne uygun temsil etmiş ve korumuştur.' değerlendirmesini yaptı.

Bozdağ, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, milletin adamı, Türk halkının doğrudan seçtiği ilk Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, görevde 3 yılını doldurduğunu belirtti.

Erdoğan liderliğinde Türkiye'nin pek çok tehlike, tehdit ve saldırıyı bertaraf ettiğini, büyük başarılara imza attığını vurgulayan Bozdağ, 'Milletimizin duası ve her daim verdiği destekle Cumhurbaşkanımız, milletimize ve devletimize gece gündüz durmaksızın hizmet etmiştir. Milletimizin, devletimizin onurunu ve hukukunu, içeride ve dışarıda milletimizin, devletimizin büyüklüğüne uygun temsil etmiş ve korumuştur.' ifadesini kullandı.

Bozdağ, Allah'ın millete ve devlete düşmanlık edenlerin kabusu olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daima muhafızı ve yardımcısı olduğunu aktardı.

Allah'tan, Erdoğan'ı her türlü tehlike, tehdit ve saldırıdan muhafaza etmesini, sıhhatini korumasını ve ömrünü uzun etmesini dileyen Bozdağ, şunları kaydetti:

'Rabbim, bugüne kadar olduğu gibi bugün de ve gelecekte de daima Cumhurbaşkanımızı korusun ve her işinde yardımcısı olsun. Rabbim girdiği her seçimde ve her işte daima yardımcısı olsun ve ona düşmanlık edenlere, edeceklere fırsat vermesin. Amin. Cumhurbaşkanımızı yenmek isteyenler bilmeli ki Rabbimin koruduğu ve yardım ettiğini, milletimizin duası, reyiyle desteklediğini kimse yenemez.'
Kaynak: AA