Kardeşliğin 10.Yılı Park Afyon'da Kutlanıyor

Afyonkarahisar Belediyesi ile Almanya’nın Hamm kenti arasında 10. yılına ulaşan kardeş kent ilişkisi, "İki Şehrin Hikayesi" adı altında ECE Türkiye tarafından yönetilen Park Afyon Alışveriş Merkezi’nde düzenlenecek kutlamalar ile pekiştirilecek.

Kardeşliğin 10.Yılı Park Afyon'da Kutlanıyor
Kutlamalar, Almanya’da da 25 yıldır ECE bünyesinde hizmet veren, Hamm şehrindeki Allee-Center Alışveriş Merkezi’nde yapılacak. Kutlamalar kapsamında, 22-28 Ağustos tarihlerinde Hamm ve Afyonkarahisar kentlerini yansıtan fotoğraflar sergilenecek. 26 Ağustos tarihinde ise iki kentte yaşayan, ilklere tanıklık etmiş kişilerle gerçekleştirilen röportajlar ve yine iki kenti tanıtan belgesel bir film Park Afyon AVM’de yayınlanacak. Ayrıca iki şehrin gençlerine öğretilen şarkı ve dans figürlerinden oluşacak canlı performans da kutlama gününe renk katacak. Hamburg merkezli ve şehir içi Alışveriş Merkezleri alanında Avrupa sektör lideri olan, aynı zamanda uzun yıllardır büyük ölçekli şirket merkezleri, ofis binaları, endüstriyel yapılar, lojistik merkezleri, ulaşım kompleksleri, oteller ve diğer bazı özel amaçlara yönelik kompleks bina projelerini büyük başarı ile gerçekleştiren ECE, toplam 3 bin 600 çalışanı, 199 alışveriş merkezi ile birçok projede bizzat yatırımcı olarak yer almakta ve bu projeleri de uzun yıllardır yönetim portföyünde barındırmaktadır.

Park Afyon AVM, Afyonkarahisar Belediyesi ve Hamm Belediyesi işbirliği ile iki farklı kültürü yansıtacak organizasyona tüm ziyaretçilerini bekliyor.
Kaynak: İHA