4 Kişi Tanıştılar 40 Kişi Buluştular

İstanbul Maslak Orduevi mutfağında 27 yıl önce birlikte askerlik yapan 1989/2 tertip askerler 27 yıl sonra aynı sofrada 40 kişi buluştular. Duygusal anların da yaşandığı buluşmada asker arkadaşları gönüllerince eğlenip eski günleri yad ettiler.

4 Kişi Tanıştılar 40 Kişi Buluştular
Edinilen bilgiye göre; 1989 yılında 2 tertip olarak askere giden Nevzat Atmaca, Erol Tübek, Cihat Yılmaz, Abidin Kılınç ve arkadaşları teskereyi aldıktan sonra dünya meşgalesi nedeniyle birbirlerinin izini kaybetti. Bir süre önce sosyal medya hesabından buluşan asker arkadaşları Aydın’da toplanmaya karar verdi. Birlikte askerlik yapan 4 arkadaş 27 yıl sonra çoluk çocuk yaklaşık 40 kişi Aydın’da bir araya gelip eski günlerini yad etti.

Türk erkeklerinin hayatlarında unutamadıkları en önemli anıların askerlik anıları olduğunu belirten Erol Tübek, “Yaklaşık 27 yıl önce İstanbul Maslak Orduevi Mutfağı’nda birlikte askerlik yapmıştık. O zaman iletişim bu kadar yaygın olmadığı için teskereden sonra uzun süre görüşemedik. Daha sonra sosyal medya hesaplarından birbirimizi bulduk. 27 yıl sonra tekrar buluştuk. Bundan sonra her yıl buluşmaya çalışacağız” dedi.

Kaynak: İHA