Yerel Eylem Grubu, Taşköprü'de Toplandı

Türkiye’de, Kastamonu’nun da içinde yer aldığı 10 ilde uygulanan AB ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen IPARD II Programı kapsamında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülen "LEADER Tedbiri Farkındalık Oluşturma ve Yerel Halkı Harekete Geçirme Teknik Destek Projesi"nin Yerel Eylem Grubu Bilgilendirme Toplantısı Taşköprü’de yapıldı.

Yerel Eylem Grubu, Taşköprü'de Toplandı
Tarım Reformu Genel Müdürlüğü yönetim otoritesinde görevli Aysun Ünal ve Mehmet Ak ile TKDK İl Koordinatörü Ahmet Kuyulu’nun katılımıyla ilk olarak Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ziyaret edildi. Ziyaret esnasında Tarım Reformu Genel Müdürlüğü yönetim otoritesinde görevli Aysun Ünal ve Mehmet Ak, Taşköprü Belediye Başkanı Arslan ile istişarelerde bulundu. Belediye Başkanı Arslan, Ahmet Kuyulu, Aysun Ünal ve Mehmet Ak’a çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette küçük ölçekli projelerin desteklenerek daha çok kişiye ulaşılmasının hedeflenildiği kaydedildi. Ziyarette Taşköprü Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhun Çorbacı, Taşköprü Ziraat Odası Başkanı Murat Çelik, Taşköprü TSO Genel Sekreteri Hakan Özsoy’da hazır bulundu.

Ayrıca Taşköprü ilçemizin tarihi noktalarını gezerek incelemelerde bulunuldu.
Kaynak: İHA