Engürü Sitesi Yönetiminden Kaymakam Nazlı'ta Veda Ziyareti

Balıkesir’in Ayvalık ilçesi Kaymakamı Namık Kemal Nazlı’nın tayinin Samsun’un Atakum ilçesine çıkmasının ardından Ayvalık-Sahilkent Mahallesi Engürü Tatil Sitesi yönetimi Kaymakam Nazlı’yı makamında ziyaret etti. Kaymakam Nazlı’ya Ayvalık için yapmış olduğu başarılı çalışmalar nedeniyle bir plaket sunan site yönetimini bu jesti duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Engürü Sitesi Yönetiminden Kaymakam Nazlı'ta Veda Ziyareti
Engürü Sitesi Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Uslu’nun öncülüğünde gerçekleşen ziyarette; site sakinlerinden Yüksek Mühendis-Mimar Tarhan Koldaş, Akademisyen Fatma Kormalı, Tesis Müdürü Mete Çağ hazır bulundu. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette; Kaymakam Nazlı, 3 yıllık görev süresi boyunca kendisine destek veren Ayvalık halkına teşekkür etti.

Ayvalık’ın dünyanın en önemli turizm merkezi olduğunu ifade eden Kaymakam Namık Kemal Nazlı, Ayvalık’ın vizyonunun açık olduğunu ve gelecekte de kültürel ve doğal güzellikleriyle ünlü ilçenin turizm pastasından hak ettiği payı mutlaka alacağının altını çizdi.

Engürü Sitesi Başkanı Gürsel Uslu ile site yöneticilerinin kendisine sundukları plaketin ardından sona eren ziyaretle ilgili muhabirimizin sorularını yanıtlayan Başkan Uslu, “Sayın Kaymakamımız Namık Kemal Nazlı’ya yeni görev yerinin hayırlı olmasını diliyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Kaynak: İHA