Başkan Üzülmez, Mardin Kadın Kollarını Misafir Etti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kocaeli’ye gelen AK Parti Mardin İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Hakimoğlu ve yönetimini misafir etti.

Başkan Üzülmez, Mardin Kadın Kollarını Misafir Etti
AK Parti Genel Merkezi’nin ’Gönül Köprüsü Projesi’ kapsamında, AK Parti Kocaeli Mardin ile kardeş şehir oldu. Geçtiğimiz aylarda AK Parti Kocaeli yönetimi bir heyet oluşturarak Mardin’e ziyaretlerde bulunurken, yardımlar götürdü. Proje kapsamda Kocaeli’ne gelen Mardin Kadın Kolları Başkanı Hülya Hakimoğlu ve yönetimi 3 gün boyunca kentte misafir edildi. İzmit temasları sonrasında AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, Mardin İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Hakimoğlu ve yönetimlerini Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, SUKAY Park’ta misafir etti.

Mardin İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Hakimoğlu ise "Kocaeli teşkilatı her zaman örnek bir teşkilat olmuştur. Deneyimlerinden faydalanmak ve çalışmalarımıza yenilikler katmak için bilgiler ediniyoruz. Amacımız her zaman öncelikle ülkemize faydalı olmak. Kocaeli’li kardeşlerimizle olan birliğimiz herkese örnek olsun. Kartepe’yi görünce ülkemizde ki cennet köşelerinden birinde olduğumuzu hissettik. Hele de değerli başkanımızın yaptığı hizmetleri ve çalışmaları duyunca gururlanmamak elde değil. Bütün güzel örnekleri kendimize not aldık ve güzel tecrübelerle şehrimize döneceğiz. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez "Bin yıldır bu topraklarda birlik, beraberlik, kardeşlik içinde yaşıyoruz. Kürt’ü, Çerkez’i, Alevi’si ile bin yıldır bu toprakları kendimize vatan olarak kabul etmiş bulunmaktayız. Bu zenginliklerimizi birileri bize çatışma nedeni olarak dayatmaya çalışsa da bütün oyunları bozarak bu güne kadar geldik. 15 Temmuz’da 80 milyon vatan evladı sokaklara dökülerek Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarının teşebbüs ettiği kanlı darbe girişimini göğüsledi. Biz Türk Milleti doğusuyla-batısıyla yine tek yürek olmayı başardık. Mardin Kadın Kolları yönetimimize çalışmalarında ve emeklerinden ötürü kutluyorum" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA