Aydemir Açıklaması '16 Yıllık Destansı Başarısının Sırrı Hüsnüniyettir'

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘AK Davanın önceliği birlik ve beraberlik, ufku kardeşliktir. AK Davanın gücü samimiyet, 16 yıllık destansı başarısının sırrı hüsnüniyettir.’ dedi.

Aydemir Açıklaması '16 Yıllık Destansı Başarısının Sırrı Hüsnüniyettir'
Milletvekili İbrahim Aydemir, AK Parti 6. Olağan Kongre süreci Erzurum etabında 4’üncü ilçe kongresi olan Oltu buluşmasına katıldı.

Kongrelerin partideki AK Dava ritim ve ahengini güçlendirdiği kaydeden Milletvekili Aydemir, Oltu İlçe Başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeleyen Efdal Gülcü ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, başarılarının daim olmasını diledi. Aydemir, ‘Coşkunun zirvede olduğu Oltu İlçe Kongremizi de yaptık. Yönetime giren arkadaşlara canı yürekten başarı diliyoruz. ‘ dedi.

Birlik ve beraberlik olgusu

AK Parti Oltu İlçe Kongresinde selamlama konuşması yapan Milletvekili Aydemir, AK Dava Lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tarihi tespit ve mesajlarını paylaştı, AK Partinin 16 yıllık başarısında etkin rol oynayan birlik ve beraberlik olgusuna dikkat çekti ve tek vatan, tek bayrak, tek millet ve tek devlet imanını vurguladı.

Aydemir’den selamlama

Milletvekili Aydemir, AK Dava için, ‘AK hareket sıradan bir siyasi açılım değildir. AK Hareket küresel dayatmalara, mukaddesler üzerinde oynanan oyunlara karşı duran bir vicdan, bir haysiyet, bir hak mücadelesidir. Öteler ötesinden gelen hak mesajının nerede bir insan varsa ona ulaştırılmasıdır. ‘ tarifini yaptı. Aydemir, ‘Bu yol muazzezdir. Bu yol mukaddestir. Yüreğini hakka adayanlar, selam manasına baş koyanlarsınız siz. Hakkın selamı, rahmeti ve bereketi milli iradenin üzerinde daim olsun.‘ selamlamasında bulundu.

Aydemir kongre sonrası değerlendirmelerde bulundu

AK Parti Oltu İlçe Kongresinin tamamlanmasından sonra, bir değerlendirme yapan Milletvekili Aydemir, AK Parti camiasını kastederek, ‘Biz burada, Milli iradeye zulmü reva görenlerin, bu mübarek milletin mukaddeslerini yok etmeye çalışanların, Anadolu Coğrafyasının harimi ismetini küresel zalimlere çiğnetmeye uğraşan hainlerin, ezanları susturmak, bayrağımızı indirmek isteyen iblislerin karşısında, küresel ezberleri bozan bir dirayet ve kararlılıkla duran, tarihimizin altın sayfalarında bir iman adamı olarak mümtaz bir yer bulan, Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Millet ve Tek Devlet imanını insanlığın idrakine belleten ve insanlık Tarihine yeni bir Türkiye Diriliş Destanı yazdıran AK önderin, Ak liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşları olarak bulunuyoruz. Yolu yolumuz, ufku ufkumuzdur. Bu davanın olmazsa olmazı babında, 2023 yolunda, 2071 ufkunda ona vefamızı göstermek, onun tüm zulüm ve çilelere rağmen aziz kıldığı davamıza sadık kalarak cihanın her köşesine AK insanlık felsefesini taşımak durumundayız. Gün durmak günü değildir. Gün siyasetin basit kalıplarında kalma günü değildir. Bu yolda nefis yok. AK liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la artık, bu dâva hor, bu dâva öksüz değil.. Onunla bu dava artık daha büyük.. Onun çizdiği ufka yürümek ve onun kaydettiği değerlere bürünmek yolunda çetin bir sınav bu. AK camia bu yılda azimli ve kararlıdır.’ ifadesini kullandı.
Kaynak: İHA