Osmaniye'ye Yeni 112 Ve Mobil Sağlık İstasyonları

AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal, kent merkezi ve ilçelere 7 Acil Sağlık, 14 Mobil Sağlık İstasyonu kurulacağını bildirdi.

Önal, yaptığı açıklamada, acil sağlık ve mobil sağlık istasyonları yapımının Sağlık Bakanlığı tarafından onaylandığını belirtti.

AK Parti hükümetinin kentte yatırımlarına hız kesmeden devam ettiğini aktaran Önal, 'Durmak yok, hizmete devam' sloganıyla çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Sağlık hizmetlerinin ülke genelinde olduğu gibi Osmaniye’de de hız kesmeden devam ettiğini ifade eden Önal, şunları kaydetti:

'Kentimize hizmetin en iyisini sunmanın gayretindeyiz. Bu anlamda, Sağlık Bakanlığımız yedi 112 Acil Sağlık ve 14 Mobil Sağlık istasyonu hizmet binalarının yapım onayını gerçekleştirdi. Bunun sevincini yaşıyoruz. Kentimiz de 25 adet 112 Acil Sağlık İstasyonu bulunuyor. İnşallah bu onayla birlikte bu sayı 32’ye yükselecek. Onaylanan 14 Mobil Sağlık İstasyonu hizmet binası tamamlandığında, Osmaniye Halk Sağlığı Müdürlüğünün aile sağlığı merkezlerinde görevli aile hekimleri hasta muayeneleri yapacak. Halkımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun.'

Kaynak: AA