M. Kemalpaşa Belediyesi 136 Yaşında

Bursa’nın Mustafakemalpaşa Belediyesi 136. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

M. Kemalpaşa Belediyesi 136 Yaşında
Türkiye’nin ilk taşra belediyelerinden biri olan Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin kuruluşunun 136. yılı töreni yürüyüş ile başladı.

Adnan Menderes Meydanı önünden Cumhurluk Alanı’na kadar devam eden yürüyüşe Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, meclis üyeleri ve daire amirleri ile belediye personeli katıldı.

Başkan Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa’nın kabuğunu kırarak belli noktalarda milli marka olduğunu, belli noktalarda ise uluslararası arenada kendini ispatladığını belirterek, " Her anma günleri bir muhasebedir. Ne yaptık, neleri becerdik, önümüzdeki hedefler nelerdir? Bizim hedefimiz, çağdaş medeniyetin üzerine çıkma çabalarına aynı hızla, aynı şevkle katkı vermektir. İlçenin çözülememiş meselelerine el atmak, bunları bütün siyasi parti, sivil toplum ve belediye çalışanlarımızla el ele vererek çözmektir. Bu konuda aldığımız mesafeler ortada. Vatandaşımız bunu çok iyi biliyor. Belediyenin bütün fertleri olarak bu ülkenin geleceğine katkı sunmak, söz verdiğimiz projelerin takipçisi olmak iktidarı ve muhalefetiyle el ele vererek insanımızın refah seviyesini arttırmak konusunda çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Güzellikleri birlikte çoğaltacağız" dedi.

Kaynak: İHA