Manavgat'ta trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasından 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Manavgat'ta trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı
Manavgat ilçesinde D-400 karayolunda ters yönden gelen otomobilin karşıdan gelen otomobile çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, D-400 karayolunda Antalya istikametine gitmekte olan Birkan Yeniyıl'ın kullandığı 34 KC 9919 plakalı otomobil ile ters yönden gelen Tanju Aladağ'ın yönetimindeki 07 LRE 52 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüleri Aladağ ile Yeniyıl yaralandı. Otomobilde sıkışan Tanju Aladağ (43), itfaiye ekiplerinin çabasıyla otomobilden güçlükle çıkartıldı. Ambulanslarla özel hastanelere kaldırılan yaralılardan Aladağ, tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Diğer sürücü Yeniyıl ise hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Manavgat'ta oto galerisi olduğu öğrenilen Tanju Aladağ'ın, kaza yaptığı araçta da galeri için yaptırılmış reklam plakasının olduğu dikkati çekti.

Kazanın meydana geldiği yerin 300 metre ilerisindeki düğün salonundaki bir arkadaşının düğününe katıldığı belirtilen Aladağ'ın tali yol yerine yanlışlıkla D-400 karayoluna çıktığı ve kavşağa kadar ters yönde giderken kaza yaptığı bildirildi.

Kaynak: AA