Tekirdağ'ın Mavi Bayraklı Plajlarında Yoğunluk

Sıcak havanın etkili olduğu Tekirdağ'da yerli ve yabancı turistler, serinlemek için sahilleri tercih ediyor Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak: 'Özellikle hafta sonu şehrimizde binlerce turisti ağırlıyoruz. Gelen turistler plajlarımızdan oldukça memnun'

Tekirdağ'da sıcaktan bunalan vatandaşlar ve turistler, zamanlarının büyük çoğunluğunu sahillerde geçiriyor.

Hava sıcaklığının 35 derecelere yaklaştığı ve yoğun nemle hissedilen sıcaklığın artması yerli yabancı turistleri plajlara çekiyor.

Mavi bayraklı plajlara sahip Tekirdağ'da, yıllık izinlerini geçiren yerli ve dünyanın dört bir yanından gelen turistler Altınova, Kumbağ, Şarköy ve Mürefte plajlarında denizin ve güneşlenmenin tadını çıkarıyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada pek çok ülkenin yanı sıra İstanbul, Edirne, Kırklareli ve birçok şehirden kente çok sayıda turistin geldiğini söyledi.

Tekirdağ'ın doğal güzelliğinin yanı sıra plajlarıyla da vatandaşların ilgi odağı haline geldiğini belirten Albayrak, 'Özellikle hafta sonu şehrimizde binlerce turisti ağırlıyoruz. Gelen turistler plajlarımızdan oldukça memnun.' diye konuştu.

Kaynak: AA