Adliye Lojmanları Sağlık Müdürlüğüne Devredildi

Van'da Adalet Bakanlığı tarafından yaptırılan adliye lojmanları Van Cumhuriyet Başsavcılığı ile Van Valiliği ve Sağlık İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Sağlık Müdürlüğüne devredildi.

Van Cumhuriyet Başsavcılığında düzenlenen protokol imza programına Van Valisi Murat Zorluoğlu, Van Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin ve Sağlık İl Müdürü Dr. Ergün Yanmaz katıldı.

İmzalanan protokol ile Adalet Bakanlığı adına tahsisli 5 blok ve 130 daireden oluşan adalet konutlarının tamamı ile Sağlık Bakanlığına ait Van'da bulunan bazı taşınmazların takas yoluyla süresiz olarak devri yapıldı.

Protokol kapsamında Adalet Bakanlığı personelince kullanılmak üzere Edremit ilçesi Süphan Mahallesinde yaptırılan ve defterdarlık tarafından Van Cumhuriyet Başsavcılığına tahsis edilen 5 blok ve 130 daireden oluşan konut Sağlık İl Müdürlüğüne, Sağlık Bakanlığı adına kayıtlı Tuşba İlçesi Yeşilsu Mahallesindeki arsa ile İpekyolu İlçesi Bahçıvan Mahallesinde bulunan 2 arsa Van Cumhuriyet Başsavcılığına devredildi.

Vali Zorluoğlu, imzalanan protokolün hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: AA