Başkan Türel, Kaş'ta

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Partili ilçe belediye başkanlarıyla Kaş'ta incelemelerde bulundu.

Başkan Türel, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer'in daveti üzerine Gömbe Yaylası'ndaki pazar alanında bulunan esnafı ziyaret ederek, istek ve sorunlarını dinledi.

Ardından Gömbe Panayır alanını gezen Türel, vatandaşla sohbet etti, fotoğraf çektirdi. Başkan Türel, ziyaret sırasında kendisiyle fotoğraf çektirmek için yanına gelen 7 yaşındaki Yiğit Miraç Özarslan ile konuştu.

Üzerinde başka bir takımın forması olan Yiğit Miraç'a Antalyaspor'un formasını hediye eden Türel, 'Hangi takımlısın?' diye sordu. Bunun üzerine Miraç. 'Antalyasporluyum' diye cevap verdi.

AK Partili ilçe belediye başkanlarıyla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Türel, memleketin, milletin hizmetinde olmaya çalışacaklarını bildirdi.

İlçe belediye başkanlarıyla uyumlu çalıştıklarına dikkat çeken Türel, şunları kaydetti:

'Gerçekten aramızdaki bu ahenk olmasaydı, belki bugün ilçelerimizde yaptığımız hizmetlerin yarısını yapamazdık. Muhalefet belediyelerini görüyoruz. Ayrı dili konuşuyor olmamız oralarda sizlerle yaptığımız hizmetlerin bereketi hususunda arzuladığımız seviyeye çıkmamızı maalesef engelliyor. Çünkü biz siyaseti hizmet etmek için yapıyoruz. Ama siyaseti hizmet etmenin dışındaki amaçlar için bir mazeret siyasetine dönüştürüp, sadece siyasetle meşgul olursanız o zamanda hizmetin bereketi azalıyor.'

Kaynak: AA