Hayrabolu'da, Motokros Yarışları

Hayrabolu Belediyesi ve Hayrabolu Motosiklet İhtisas Kulübü tarafından organize edilecek, özel motokros yarışları ilçe belediyesi Motokros parkurunda yapılacak.

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hayrabolu Motosiklet İhtisas Kulübü ile ortaklaşa düzenledikleri özel motokros yarışlarının 13 Ağustos’ta yapılacağını söyledi.

Bu yıl düzenlenecek, 27. Ayçiçeği Festivali etkinleri kapsamında yapılacak Motokros yarışlarının renkli görüntülere sahne olacağını ifade eden Altayoğlu, şöyle konuştu:

'Türkiye'nin en iyi parkurlarından biri olan motokros parkurumuzda bu yıl da Motokros yarışları yapılacak. Yarışmaya, Türkiye'nin tanınmış motokrosçularının yanı sıra komşu ülkelerden de motokrosçular katılacak. Trakya'da büyük ilgi gören şampiyonaya Türkiye'nin dört bir yanından katılacak izleyiciler, motokrosçuların parkurda bulunan rampalardan yapacakları atlayışlar için en ön saflarda yerlerini alacaklar. Tüm vatandaşlarımızı bu nefes kesecek yarışlara bekliyoruz.'

Kaynak: AA