Burhaniye'de Bozulan Yollar Onarılıyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye, kilit parke taşı ile kaplanmış yolların bozulan ve deforme olan kısımları tamir edilerek eski haline getiriliyor. İlçe merkezi ve kırsal mahallelerinde çalışmalarını yürüten Belediye ekipleri, ilçe genelinde bulunan kilit parke taşı sokaklar ile kaldırımlarda başlatılan bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Burhaniye'de Bozulan Yollar Onarılıyor
İlçe genelinde alt yapı kazı çalışmaları nedeniyle bozulan kilit parke yollar tamir edilirken, eskiyen parke taşlar da yenileniyor.

Ak Partili Belediye Başkanı Necdet Uysal, “Şehir merkezi ve kırsal mahallelerimizde devam eden yeni yol yapımlarımızın yanı sıra mevcut yollarda diğer kurumlar tarafından yapılan alt yapı çalışmaları kapsamında bozulan yollarımızda da tamirat işlerimize devam ediyoruz. Şehir merkezinde alt yapı çalışmalarının bittiği yerlerde çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz kırsal mahallelerde de çalışıyor. Düdüklü Suyu hattı yenileme çalışmaları sırasında yolları kazılan Karadere Mahallesinde de çalışmalarını sürdürüyor ” dedi.

Kaynak: İHA