Antalya Alışveriş Günleri

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ana sponsorluğunda Antalya Tanıtım AŞ tarafından bu yıl ikincisi yapılan Antalya Alışveriş Günleri etkinlikleri başladı.

ATSO'dan yapılan açıklamaya göre, Fener, Şirinyalı ve Yeşilbahçe mahalleleri ile Portakal Çiçeği Bulvarı ve İsmet Gökşen Caddesi'nde Antalya Alışveriş Günleri kapsamında, 3 gün süreyle müzik dinletileri, özel indirimler, sokak sanatçılarının gösterileri ile farklı pek çok etkinlik düzenlenecek.

Etkinlikler kapsamında bölge işletmelerini ziyaret eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, düzenlenen organizasyonların cadde ticaretini hareketlendireceğini kaydetti.

Antalya'nın bir turizm kenti olduğunu ve bunun için mağazaların kapanış saatlerinin daha geç olması gerektiğini ifade eden Başkan Davut Çetin, şunları kaydetti:

'Antalya Alışveriş Günleri kapsamında Kadın Girişimci Kurulumuzun düzenlediği bu etkinliğin fark yaratacağına inanıyorum. Alışveriş Günleri kapsamında pilot olarak seçtiğimiz bu bölgede böyle bir etkinlik başlattık. Umarız hem cadde ticaretine hem de akşam ticaretine katkı sağlayacaktır.'

Çetin, üç gün boyunca bölgedeki işletmelerin akşam 23.00'e kadar açık kalacak olmasının, Antalya gibi bir turizm kenti için çok önemli olduğunu vurgulayarak, 'Bu etkinliklerle Antalya'nın akşam ticaretine ihtiyacı olduğunu da göreceğiz.' değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA