Sinema Yarın Büyükdere Ve Gündoğdu Mahallelerinde

Odunpazarı Belediyesi tarafından yaz aylarında yapılan “Sokağa çıkın sinema geliyor” isimli etkinlikte sinema gösterimleri devam ediyor.

Sinema Yarın Büyükdere Ve Gündoğdu Mahallelerinde
Adalar, Ihlamurkent, Yenikent, 75. Yıl, Orhangazi, Huzur ve 71 Evler mahallerinde gerçekleştirilen gösterimlerin ardından, son olarak Emek ve Erenköy mahallerinde sinema gösterimi yapıldı. 2 ayrı mahallede yapılan gösterimler kapsamında Emek Mahallesi Kapalı Pazar yerinde ünlü oyuncular Şener Şen ve Müjde Ar’ın başrol oynadığı Yeşilçam’ın klasiklerinden “Arabesk”, Erenköy Mahallesi Açık Pazar Yerinde ise Fikret Kuşkan, Çetin Tekindor ve Hümeyra gibi Türkiye’nin başarılı oyuncularının rol aldığı “Babam ve Oğlum” filmi gösterildi. Film gösterimleri öncesinde ise Odunpazarı Belediyesi tarafından gelen konuklara mısır ve gazoz ikram edildi.

“Sokağa çıkın sinema geliyor” adlı sinema etkinliği 19 Temmuz 2017 Çarşamba günü Büyükdere Mahallesinde ünlü oyuncular Şener Şen ve Müjde Ar’ın başrol oynadığı Yeşilçam’ın klasiklerinden “Arabesk”, Gündoğdu Mahallesinde ise usta oyuncu Şener Şen’in başrol oynadığı “Züğürt Ağa” İsimli sinema filmlerinin gösterimi sona erecek.
Kaynak: İHA