'Reis' filminin yapımcısından 'Ali Avcı' ile ilgili şok iddialar!

Reis filminin yapımcısı Temel Kankıran, 'Uyanış' filminin fragmanına gelen tepkiler ardından FETÖ'den gözaltına alınan filmin yapımcısı Ali Avcı'nın dolandırıcı olduğunu iddia etti.

'Reis' filminin yapımcısından 'Ali Avcı' ile ilgili şok iddialar!
'Reis' filminin yapımcısından 'Ali Avcı' ile ilgili şok iddialar!
Reis filminin yapımcısı Temel Kankıran, Ömür Varol'la Beyaz Gazete programına konuştu.

'Uyanış' filminin fragmanına gelen tepkiler ardından FETÖ'den gözaltına alınan filmin yapımcısı Ali Avcı'nın Reis filmiyle alakasının olmadığını söyleyen Kankıran, ' Bu adamın sağı solu dolandırdığını, sahtekar bir adam olduğunu ve bazı cemaatlerle bağlantısı olduğu bizim kulağımıza geldi. Bunu da gereken yerlere bildirdik. Geçen seneden beri de davalıyız' dedi. Uyanış filminin çekilmediğini sadece fragmandan ibaret olduğunu öne süren Kankıran, Ali Avcı'nın bu tarz fragmanlar çekerek dolandırıcılık yaptığını iddia etti.

Reis filmiyle ilgili çıkan olumsuz haberlerden dolayı kanser olduğunu da anlatan Kankıran, 'Bağışıklı sistemim çöktü. Lenfoma kanserine yakalandım. Benim filmim kesinlikle kötü bir film değildi. Görenler gördü. Bu filmle gençlere ve insanlara bir şeyler göstermek niyetimiz vardı. Burada benim aldığım darbeler çok mühim değil' dedi.