Turkish Cargo'nun İlk Şehir Ofisi Taksim'de Faaliyete Geçti

Turkish Cargo, sefer gerçekleştirdiği yurt içi havalimanlarındaki ofislerinden ayrı olarak planladığı şehir ofisleri projesini Taksim'de açtığı yeni ofis ile başlattı Sadece genel kargo kabulünün yapılacağı ofise, gün içerisinde 3 ring araç ile ücretsiz servis düzenlenecek.

Turkish Cargo, sefer gerçekleştirdiği yurt içi havalimanlarındaki ofislerinden ayrı olarak planladığı şehir ofisleri projesi kapsamında Taksim'de ofis açtı.

Türk Hava Yolları'ndan (THY) yapılan açıklamaya göre, müşteri memnuniyetini önceliği olarak belirleyen Turkish Cargo, sefer gerçekleştirdiği yurt içi havalimanlarındaki ofislerinden ayrı olarak planladığı 'şehir ofisleri' projesini İstanbul'da açtığı yeni ofis ile başlattı.

Bugüne kadar İstanbul'dan iç hat kargo gönderilerinin ve teslimlerinin yapıldığı Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na ilave olarak bireysel müşteriler için Taksim şehir ofisi hizmet verecek.

Böylelikle iç hat kargo kabul ve teslim işlemleri İstanbul'un yoğun trafiğinde vakit kaybetmeden THY'nin Harbiye satış binasında bulunan ofisinden yapılabilecek.

Sadece genel kargo kabulünün yapılacağı ofiste, parça başına en fazla 30 kilogram sınırı getiren Turkish Cargo, 08.00 ila 17.00 saatleri arasında açık olan ofise gün içerisinde 3 ring araç ile ücretsiz servis düzenleyecek.

Müşterilerine sağladığı geniş network imkanı ile dünyanın 120 ülkesine hizmet sağlayan Turkish Cargo ve uçuş tarifeleri ile ilgili ayrıntılı bilgilere 'www.turkishcargo.com.tr' adresinden ve '+90 850 333 0 777' numaralı çağrı merkezinden ulaşılabilir.
Kaynak: AA