Başkan Zolan'dan Denizlililere Teşekkür

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde bir kez daha demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkıp meydanlara akın eden Denizlililere teşekkür etti.

Zolan, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla hain darbe girişimini unutturmamak ve gelecek nesillere bu tarihi günü anlatmak için birçok etkinlik düzenlediklerini belirtti.

Denizlililerin, demokrasiye ve milli iradeye geçen yılki hassasiyetle sahip çıkarak yine alanlara akın ettiğini dile getiren Zolan, şunları kaydetti:

'Denizlililer 15 Temmuz gecesi vatan haini FETÖ'ye karşı tek ses tek yürek olduğu ve şer odaklarına karşı dimdik durdu. 97 yıl sonra Denizli sancağımız yine bağımsızlık mücadelemizin simgesi oldu. Kahraman Denizlililer, milli iradeye, milletin adamlarına ve vatanına sahip çıktı. Bundan tam bir yıl önce destan yazan hemşehrilerim ülkesine ve şehrine nasıl sahip çıktıysa, darbe girişiminin yıl dönümünde de aynı hassasiyeti sergiledi. Yine genç, yaşlı, kadın, erkek, çocuk demeden halkımız meydanlardaydı. İnşallah bundan sonra da aynı hassasiyetle ve ilk günkü heyecanla 15 Temmuzları idrak etmeye ve bu tarihi günü gelecek nesillerimize anlatmaya devam edeceğiz.'

Zolan, hain darbe girişiminin yıl dönümünde vatanına ve şehrine sahip çıkıp meydanları boş bırakmayan Denizlililere teşekkür ederek, '15 Temmuz, kahraman milletimizin elde ettiği en büyük zaferlerden biridir. Tanklara ve silahlara göğsünü siper eden kahraman şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anar, gazilerimize sağlık ve sıhhat dilerim.' dedi.

Kaynak: AA