'Maarifordusunobette' Twitter'da İlgi Görüyor

15 Temmuz darbe girişiminde yaşananların unutulmaması için sosyal medyada açılan '#MaarifOrdusuNobette' etiketi ilgi görüyor Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Tekin'in, 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı dolayısıyla Twitter üzerinden başlattığı '#MaarifOrdusuNobette' etiketli paylaşımlar ilk sıraya kadar yükseldi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminde yaşananların unutulmaması için sosyal medyada açılan '#MaarifOrdusuNobette' etiketi yoğun ilgi görüyor.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin'in, 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı dolayısıyla Twitter üzerinden başlattığı '#MaarifOrdusuNobette' etiketli paylaşımlar ilk sıraya kadar yükseldi.

Tekin'in 'Saat tam 19'da hükümetimizin, milletimizin teröre karşı mücadelesine destek olmak için #MaarifOrdusuNobette hastagi ile başlıyoruz.' mesajından sonra sosyal medya kullanıcıları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne ilişkin paylaşımlarda bulundu.

Bakanlık bürokratları, Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve birçok eğitimci aynı etiketle 15 Temmuz mesajı paylaştı.
Kaynak: AA