MİDDER'den MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye Ziyaret

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında yaşananları unutturmamak amacıyla Manisa'da kurulan 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) yönetimi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

MİDDER'den yapılan açıklamada, MİDDER Genel Başkanı Serhat Çağ ve yönetimi, 15 Temmuz'u anma yıl dönümü etkinlik programları kapsamında MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi MHP Genel Merkezi'nde ziyaret ettiği ifade edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen MİDDER Genel Başkanı Çağ, 15 Temmuz darbe girişimindeki duruşundan dolayı MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye 15 Temmuz'un yıl dönümü dolayısıyla teşekkürleri iletiklerini aktardı.

Bahçeli'ye '15 Temmuz Şahlanışı' isimli minyatür heykeli hediye ettiklerini ifade eden Çağ, şunları kaydetti:

'15 Temmuz Türk demokrasi tarihinin mihenk taşlarından olabilecek bir gündür. Bugün yüce Türk milleti vatanına, bayrağına ve namusuna sahip çıkmış cennet vatanımızın hainler tarafından işgaline dur demiştir. Milletimizle beraber ülkemizin menfaati adına kalkışma gecesi korkusuzca, onurlu bir duruş sergileyen milletimizin yanında olan tüm devlet büyüklerimize ve siyasetçilerimize teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz.'

Ankara İl Başkanı Özgür Elver ise, Ankara İl Başkanlığı adına onursal üyelik ve teşekkür plaketini Bahçeli'ye takdim ettiklerini kaydetti.

Kaynak: AA