Ünye Belediyesi'nin Yol Çalışması

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, yol çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.



Çamyar, ilçenin Yunus Emre, Gölevi ve Saraçlı Mahallelerindeki devam eden beton yol, yol genişletme ve parke taş çalışmalarında inceleme yaptı.

Çamyar, yol hizmetinin önemli bir hizmet ve kamu ile vatandaş işbirliğinin önemli olduğunu ifade etti.

Belediyenin ilçe genelinde yaptığı yol çalışmalarına ilişkin Çamyar, 'İlçe genelinde 159 bin 198 metrekare beton yol, 237 bin 501 ton malzemeli yol bakım, 6 bin 263 metre yağmur suyu hattı, 2 bin 850 metreküp taş duvar, 550 metre perde duvar, 19,910 km yeni yol, 18 bin 601 metrekare beton parke döşemesi yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.' diye konuştu.

Yol çalışmaları sırasında her türlü kolaylığı sağlayan Ünyelilere teşekkür eden Çamyar, bazı mahallelerde yol yapımı ile ilgili vatandaş kaynaklı engeller çıkabildiğini hatırlatarak, 'Uzun yıllar yol hizmeti bekleyen noktalara beton yollar ve diğer yol çalışmaları hizmetini götürüyoruz. Ben özellikle yol yapımına duyarlı olan ve yeri geldiğinde arazilerinden feragat eden vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.' dedi.

Yolun medeniyet olduğunu vurgulayan Çamyar, göreve geldikten sonra belediyeye gelen taleplerde önceliğin yol problemi olduğunu hatırlatarak, şunları söyledi:

'Türkiye’de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yol ve ulaşım kavramı tamamen değişmiştir.İnsanlarımız bölünmüş yol kavramı ile bu dönemde tanışmış oldu. Ünye’de de bizler göreve geldiğimiz günden itibaren mahallelerimizin en büyük sorunu olan ve bizden talep edilen yol sorunu çözmekle ilgili 20-30 yıl kalıcı çözümler bulduk.'

Kaynak: AA