Bozüyük'te 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Ve Şehitlerini Anma Programları Başladı

Bozüyük’te 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü’nün 1. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen programlar İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen İnönü Savaşları Bozüyük Şehitliği ziyareti ile başladı.

Bozüyük'te 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Ve Şehitlerini Anma Programları Başladı
İnönü Savaşları Bozüyük Şehitliği’nde düzenlenen programa Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, Bozüyük Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Bozüyük Garnizon Komutanı Vekili Bakım Üsteğmen Ekrem Kılıçarslan, TSO Başkanı Buğra Levent, İlçe Müftüsü Selami Bağcı ve diyanet görevlileri katıldı.

Şehitlikte okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Bozüyük Müftüsü tarafından şehitlerimiz için dua okunurken, program sonunda protokol üyeleri şehitliklere çiçek bıraktı. 15 Temmuz’un yıl dönümünde o kara geceyi unutmamak için yapılan programların önemini vurgulayan Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu; “Bu ülke için canını vermiş şehitlerimiz asla unutulmayacaktır” dedi.

Şehitlikteki programın devamında Kasımpaşa Merkez Camii’nde öğle namazı öncesinde 15 Temmuz Şehitleri için Mevlid-i Şerif okutularak 15 Temmuz Şehitleri için dualar edildi. Mevlit programına Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, İlçe Müftüsü Selami Bağcı, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin Çam ve AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin katıldı.

Başlayan programlar ile ilgili olarak konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı “Şehitlerimizi andıkça bizlere armağan edilen vatanımızın kıymetini her seferinde bir kez daha anlıyoruz. Karanlık geceye 5 gün kala karanlık yüzlü hainlerin 15 Temmuz Gecesi bizlere yaşattığı o zorlu gecede şehit olan vatan evlatları için Mevlid-i Şerif programına katıldık. Rabbim şehitlerimizden ve gazilerimizden razı olsun. Vatanımız ve bayrağımız payidar olsun” dedi.

Kaynak: İHA