GÜNCELLEME - Kavga Eden Kişileri Ayırmaya Çalışırken Öldü

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir kadının öldürülmesi olayına karıştığı iddiasıyla aranan zanlı Uşak'ta yakalandı ZANLININ YAKALANMASI EKLENDİ.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde iki kişi arasında çıkan kavgayı ayırmak için araya girerek bıçak darbeleri alan Fatma Akta'nın öldürülmesiyle ilgili aranan İbrahim K. Uşak'ta yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi 6721 Sokak'ta bir evde Mehmet K. ile İbrahim K. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İbrahim K'nin Mehmet K'ye bıçak çektiği sırada tarafları ayırmak isteyen Fatma Akta (42) araya girdi.

Akta ve Mehmet K, aldığı bıçak darbeleriyle yaralanıp yere yığıldı.

Eve gelen Fatma Akta'nın oğlu, yerdeki yaralıları görüp durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Yaralılar sağlık ekiplerince Çiğli Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan Fatma Akta'nın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Tedavisine devam edilen Mehmet K'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili aranan İbrahim K'nın Uşak'ta bir iş yerinde saklandığı yönünde ihbar alan Uşak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri operasyon düzenledi.

İbrahim K'yi gözaltına alan polisler sağlık kontrolünün ardından Emniyete götürdü.

İzmir'den gelen polis ekiplerine teslim edilen İbrahim K'nin olayda yaşamını yitiren Fatma Akta ile 4 aydır gönül ilişkisi olduğu, dün akşam Fatma Akta'nın eve gelen eski sevgili Mehmet K. ile tartıştığı çıkan kavgada şüphelinin Fatma Akta'yı öldürdüğü Mehmet K.'yı yaraladıktan sonra olay yerinden kaçarak Uşak'a geldiği iddia edildi.
Kaynak: AA