Memur Sen Malatya Şubesi 15 Temmuz'da Meydanlarda Olacak

Memur Sen Malatya İl Başkan Vekili Mehmet Bingöl, ülkenin birlik ve beraberliğine kastedenlerin karşısında dimdik duracaklarını ve 15 Temmuz'da sendika olarak alanlarda olacaklarını kaydetti,.

Memur Sen Malatya İl Temsilciliğinde açıklamada bulunan Bingöl, dünya mazlumlarının hamisi ve hadimi Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni ele geçirmeyi hedefleyen Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), terörist unsurlar öncülüğünde 15 Temmuz gecesi gerçekleştirdiği darbe girişimin üzerinden bir yıl geçtiğini anımsattı.

Bu çirkin ve hain darbe girişimini yapan paralel çete FETÖ'yü lanetlediklerini kaydeden Bingöl, darbe girişimine destek verenleri hain olarak gördüklerini vurguladı.

Bingöl, '15 Temmuz darbe ve cunta girişimini bertaraf eden şanlı direnişte şehitlik mertebesine ulaşanların, gazi olanların, meydanları dolduranların, tankları durduranların, mermilere aldırmadan cuntacılarla hesaplaşanların istisnasız her birinin milletimizin duasını aldığına yürekten inanıyoruz.' ifadelerini kullandı.

Memur Sen camiası olarak her zaman ülkenin birlik ve beraberliğine kastedenlerin karşısında dimdik duracaklarını aktaran Bingöl, bu yıl 15 Temmuz'da sendika olarak alanlarda olacaklarını belirtti.

Kaynak: AA