Diyanet-Sen Kastamonu Şube Başkanı Bakır Açıklaması

'(FETÖ'nün darbe girişimi) Bu ülkenin maneviyatını, kuzu postuna bürünen kurtlara bir daha teslim etmemek için dinimizi, diyanetimizi, devletimizi, milletimizi asla yalnız bırakmayacağımıza şeref sözü verdik'.

Diyanet-Sen Kastamonu Şube Başkanı İrfan Bakır, 'Bu ülkenin maneviyatını, kuzu postuna bürünen kurtlara bir daha teslim etmemek için dinimizi, diyanetimizi, devletimizi, milletimizi asla yalnız bırakmayacağımıza şeref sözü verdik.' dedi.

Bakır, Kastamonu Müftülük binası önünde yaptığı basın açıklamasında, FETÖ tarafından ülkenin masumiyeti suistimal edilerek toplanan yardımların, tekrar bu ülke üzerine bomba olarak yağdırıldığını söyledi.

Masumiyet kisvesine bürünerek ülkenin 'altın nesli' olduğunu söyleyenlerin, 'akrep nesle' dönüştüklerine işaret eden Bakır, şunları kaydetti:

'Dış mihrakların İslam beldeleri üzerinde kurdukları oyunun baş aktörü olan FETÖ'nün, şer odaklarının desteğini alıp bütün dünyada Hristiyanların misyonunu İslam nişanı olarak gösterme oyununa şahit olduk. Geçmişten bugüne, bu ülkenin terörü olduğunu bildiğimiz PKK'nın ikiz kardeşi olduklarını, 15 Temmuz'da uyuduğumuz uykumuzdan uyandığımızda gördük. 'Allahuekber' diyerek kelle alan, insan canına kast eden DEAŞ'ın ortakları olduğunu, din diyerek himmetlerle toplanan yardımları bomba olarak üstümüze yağdırdıklarında anladık. Maskeleri düştüğünde ağa babalarına nasıl sığındıklarını yaşayarak gördük.'

Yedi düvel, ülkenin üzerine gelse göğüslerini siper ederek ülkenin birliğini koruyacaklarını vurgulayan Bakır, 'Bu ülkenin maneviyatını, kuzu postuna bürünen kurtlara bir daha teslim etmemek için dinimizi, diyanetimizi, devletimizi, milletimizi asla yalnız bırakmayacağımıza şeref sözü verdik.' ifadesini kullandı.
Kaynak: AA