Başarılı Öğrenciler Mutluluklarını Başkan Asya İle Paylaştı

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavında 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak derece yapan Sedanur Dinçer ve Mine Demir isimli öğrenciler, mutluluklarını Başkan Asya ile paylaştı.

Başarılı Öğrenciler Mutluluklarını Başkan Asya İle Paylaştı
Belediye Başkanı Feyat Asya, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda eğitim gören ve TEOG sınavında derece yapan Sedanur Dinçer ve Mine Demir isimli öğrencileri makamında ağırladı. Başarılı öğrencilere Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Arzu Uslu refakat etti. Görev süresi içerisinde eğitim kurumlarına ve öğrencilere özel bir hassasiyet gösteren Başkan Asya, yerel yönetici olarak sorumluluk bilinci ile hareket etmeye devam ediyor. Özellikle şehir merkezinden uzak eğitim kurumlarına yönelik çeşitli programlar yapan Başkan Asya, bu okullardaki gelişmeleri de yakından takip ediyor. Geçtiğimiz yıl içerisinde Muş Belediyesi tarafından Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda düzenlenen etkinliklerden etkilenen Sedanur Dinçer ve Mine Demir isimli öğrenciler, TEOG’daki başarılarını Başkan Asya’yı ziyaret ederek kutladılar.

Başkan Asya’nın okullarına sundukları katkılardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren başarılı öğrenciler, aldıkları sonuçlarla kendilerine verilen desteği boşa çıkarmadıklarını göstermiş oldular. Öğrencilerin mutluluklarını kendileri ile paylaşmasının çok özel olduğunu belirten Başkan Asya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öncelikle başarılarından dolayı öğrencileri tebrik eden Başkan Asya, bundan sonraki hayatlarının gönüllerince olması dileğinde bulundu.

Kendisi için unutulmaz bir ziyaret olduğunu ifade eden Başkan Feyat Asya, "Muş Belediyesi olarak asli görevlerimizin yanı sıra sosyal, kültürel, eğitim ve sportif alanlarda da faydalı işler yapmak için projeler yaptık. Allah’a şükürler olsun ki toplumun herkesimi ile kucaklaşan bir belediye konumuna geldik. Bu memleketin ve vatandaşlarımızın hassasiyetini bilen biri olarak eğitim konusunda iyi bir seviyeye gelmemiz gerektiğini düşünerek bizlere düşen görevleri yerine getirmeye gayret gösterdik. Bugün naçizane bir okulda yaptığımız bir etkinlikte tanıştığımız evlatlarımız mutluluklarını bizlerle paylaşıyorsa bu bizim için yeterlidir. Onların mutluluğu zaten bizim mutluluğumuz olacaktır. Bu duygularla başarılı öğrencilerimizi tekrar tebrik eder, bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dilerim. Aynı şekilde bu öğrencilerimizin başarılı olmasında fedakarca davranan hocalarımıza da teşekkür eder, kolaylıklar dilerim" dedi.

Başkan Asya, konuşmasının ardından başarılı öğrencileri ödüllendirdi. Daha sonra Okul Müdürü Arzu Uslu’ya da hediye takdim eden Başkan Asya, emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sonra erdi.
Kaynak: İHA