Samandağ Belediyesi'nden Hizmet Atağı

Hatay’ın Samandağ ilçesinde yol, kaldırım, park, semt pazarı ve ağaçlandırma çalışmaları sürüyor.

Samandağ Belediyesi'nden Hizmet Atağı
Samandağ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Tomruksuyu Mahallesi’nde yapımına başlanan parkta çalışmaların hızlanırken, Atatürk Mahallesi’nde yapımı devam eden semt pazarının sonuna gelindiği ve yakında hizmete açılacağı ifade edildi.

Samandağ Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Değirmenbaşı Mahallesi yol dolgu, temizleme çalışması, Mızraklı ve Yaylıca Mahallesi’nde yol genişletme çalışmaları yapıldı, Deniz Mahallesi 202. Sokakta yol açma çalışmaları gerçekleştirildi.

Jan ve Suphi Beylini Lisesi civarında bulunan mezarlık yolunda temizlik ve yol yapımı çalışması yapıldı, Deniz Mahalli Ali Can Sokak’ta yol yapım çalışması, Kuşalanı Ortaokulu yolunun yol bakım onarım çalışması gerçekleştirildi.

Tomruksuyu Mahallesi’ndeki park yapım çalışması, Samandağ Kanal Yolu’nda köprü dolgu çalışması ve Kurtderesi Mahallesi - Vakıflı Yolu arasında dolgu tesviye çalışmaları ise devam ediyor.

Atatürk Mahallesi’ndeki Samandağ Semt Pazarı ise yakın bir zamanda açılacak.

Cemal Gürsel Mahallesi’nde yol açma, temizleme çalışması, Zeytuniye Mahallesi’nde ve yol temizliği ve yapımı çalışması, Kuşalanı Anadolu Lisesi’ne Kameriye yapımı çalışması, Mağaracık Mahallesi’nde yol tesviye çalışması sürüyor.
Kaynak: İHA