Gebze Belediyesinden 2 Bin Kişilik İftar

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ramazan ayının 13. gününde 2 bin kişi iftarda yemeğinde buluştu.

Gebze Belediyesinden 2 Bin Kişilik İftar
Gebze Belediyesi, Ramazan ayının 13. gününde iki bin kişi ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Barış Mahallesinde bulunan kapalı pazar alanında düzenlenen iftar yemeğine Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.



“Orucu tutmak için tutmayalım”

İftar öncesinde vatandaşlara seslenen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bir ailem var ikinci ailem Gebze ailesi. Sizinle birlikte ramazanda bir iftar daha yapıyoruz. Allah kabul etsin şimdiden. Rabbim her tuttuğumuz orucu bir ömür boyu oruç tutmuşuz gibi kabul etsin. Ramazanı layıkıyla yaşamayı nasip etsin. Bugün 13. gündü. Çabuk gidiyor ama gidiyor diye de sevinmeyelim. Dolu dolu gönderelim. Orucu tutmak için tutmayalım. Gereklerini yerine getirelim. Birlik beraberliğimizi bozmayalım, vatanımıza milletimize sahip çıkalım” dedi.



“Katar’ı da yalnız bırakmayacağız”

“Katar için dua edelim” diyen Köşker, “Bugün Türkiye’nin üzerine oynanan oyunlar var. Hainler durmuyor, devam ediyor. Bugün bizim en büyük destekçimiz olan Katar’ı izole etmeye çalışıyorlar. Müslüman ülkeler Müslüman ülkeyi izole etmeye çalışıyorlar. Yok etmeye çalışıyorlar. Uyanık olalım. Sayın cumhurbaşkanımız diyor ya her zaman dik duruyorum. Birleşmiş Milletlere karşı, Avrupa’ya karşı onu yalnız bırakmayacağız. Katar’ı da yalnız bırakmayacağız. En kötü anlarımızda bize sahip oldular. Onlar içinde dua edelim” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından iftar sırasında vatandaşlar tasavvuf müziği eşliğinde yemeklerini yediler. Program yapılan dua ile sona erdi.
Kaynak: İHA