Efsaneler Yenikapı'da

1990’lı yıllarda muhafazakar kitlelerin büyük beğeniyle takip ettiği isimler Yenikapı’daki Ramazan etkinlik alanında sahne alacak.

Efsaneler Yenikapı'da
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Ramazan'ın başladığı günden itibaren Maltepe, Yenikapı ve Beyazıt meydanlarında kurduğu etkinlik alanlarında birbirinde ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor.

10 Haziran Cumartesi akşamı için özel bir konser hazırlayan İBB ekipleri, 1990'lı yıllarda muhafazakar kesim tarafından beğeniyle takip edilen unutulmaz isimlerini aynı sahnede ağırlayacak. Yenikapı Sahilinde kurulan Ramazan Etkinlik Alanında ünlü sanatçı Hakan Aykut orkestrası eşliğinde konser verecek olan Eşref Ziya Terzi, Mustafa Demirci, Aykut Kuşkaya, Abdulbaki Kömür, Ömer Karaoğlu, Taner Yüncüoğlu ve İbrahim Sadri gibi ünlü isimler vatandaşların Ramazan coşkusuna ortak olacak.

Teravih namazının ardından başlayacak ‘Ezgi Gecesinde' sırayla ünlü yorumcular sahne alarak beğenilen eserlerini alana gelen vatandaşlar için seslendirerek vatandaşlara müzik ziyafeti sunacak.
Kaynak: İHA