Başkan Gürlesin Öğrencilerle Sahur Yaptı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı Prof. Dr. Cevat Akşit Öğrenci Yurdu’nda kalan üniversiteli gençlerin sahur sofralarına misafir oldu.

Başkan Gürlesin Öğrencilerle Sahur Yaptı
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, üniversiteli öğrencileriyle sahur yaptı. Denizli Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı Prof. Dr. Cevat Akşit Öğrenci Yurdu’nda kalan üniversiteli gençlere sürpriz yapan Başkan Gürlesin, öğrencilerle birlikte sahur yaparak, onları dinledi. Sahur programına Başkan Hüseyin’in yanı sıra Başkan Yardımcısı Adnan Kaya ve Kredi Yurtlar Kurumu Denizli İl Müdürü Alaattin Aktaş da katıldı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in kendilerine sahurda eşlik ettiğinden dolayı çok memnun olduklarını dile getiren, İl Müdürü Aktaş, “Sayın başkanımız her zaman bizlerin yanında oluyor. Sahurda da öğrencilerimizle birlikte olması bizleri çok memnun etti. Kendisine teşekkür ederim” dedi.

Anaokulundan ilkokula, ortaokuldan liseye ve üniversiteye kadar eğitime her zaman destek verdiklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Güçlü Türkiye’mizin teminatı siz gençlersiniz. Ülkemizin her daim güçlü olması, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında öncelik çocuklarımızın, gençlerimizin en iyi şekilde eğitim almalarından geçer. Pamukkale Üniversitemizde ilçe sınırlarımızda yer alıyor. Yine her platformda üniversiteli öğrencilerimizle bir araya gelerek, isteklerini dinliyor, sıkıntılarına çözüm arıyoruz. Prof. Dr. Cevat Akşit Öğrenci Yurdu ile ilgili yapım noktasında planlamasından sonrasında ihtiyaçlarının giderilmesi anlamında desteğimiz oldu. Bugün siz gençlerimizle Ramazan ayında böylesi güzel bir sahur ortamında bir araya gelmekten dolayı yaşadığım mutluluğu vurgulamak isterim” diye konuştu.

Kaynak: İHA