Başkan Baran'dan Köprüyle İlgili Açıklama

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yıkılacak denilen köprüyle ilgili açıklama yaptı.

Başkan Baran'dan Köprüyle İlgili Açıklama
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Danıştay’da yargı süreci ve incelemesi devam eden köprüyle ilgili olarak açıklama yaptı. Başkan Baran, D-100 Karayolu üzerinde Barbaros Mahallesi ile Yeniyalı Mahallesi’ni birbirine bağlayan üst geçit hakkında yaptığı açıklamada konuyla ilgilendiklerini vurguladı.

D-100 Karayolu üzerinde Barbaros Mahallesi ile Yeniyalı Mahallesi’ni birbirine bağlayan üst geçit ile ilgili açıklama yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, konuyu yakın takibe aldıklarını belirtti.

Köprüyle ilgili verilmiş kesin bir kararın olmadığını aktaran Başkan Baran, “Köprüyle ilgili yargı süreci sürüyor. Şu anda Danıştay’da yargı süreci ve incelmesi devam eden konunun kesinleşmiş bir kararı yoktur. Köprünün yıkılacağıyla ilgili bazı haberler çıkıyor. Şu an için böyle bir durum yok” dedi.

Üst geçidin halkın kullanımında kalması için gayret ettiklerini vurgulayan Başkan Baran, “Karayollarımızın bu konuda yapmış olduğu tespit tutanağında ifade ettiği gibi, bilirkişinin istediği köprüdeki bütün unsurlar yerine getirilmiş, yıkım için hiçbir sakınca oluşturacak konu kalmamıştır. Biz, yargıda süreci devam eden konuyu yakından takip ediyoruz. Üst geçidin halkımızın kullanımında daim kalması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” şeklinde düşüncelerini ifade etti.

Kaynak: İHA