Sincan'da Ramazan Hareketliliği

Sincan’da Ramazan akşamları bir başka geçiyor. Sincan Belediyesi, vatandaşları Ramazan ayında da kültür sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor. Birbirinden değerli ve ünlü sanatçılardan oluşan konser programlarının yanı sıra çeşitli gösterilere de ev sahipliği yapan Belediye, Ramazan ayı programları ile vatandaşlardan tam not alıyor.

Sincan'da Ramazan Hareketliliği
Ramazan ayının huzuru ve bereketini doyasıya yaşamak isteyen Sincanlılar meydanlarda buluşuyor. Ramazan ayının huzurunu sokaklara taşıyan Sincan Belediyesi, ilçenin dört bir noktasında programlar düzenliyor. Eskinin Ramazan’ını Sincanlıların ayağına getiren Belediye; mahalle şenlikleri, konserler ve animasyonlarla iftar sonrasına renk katıyor.

Lale Meydanı, Yenikent ve Temelli’ye dev sahneler kuran Sincan Belediyesi, ayrıca her gün bir mahalleye gezici sahneler kurarak geleneksel Ramazan akşamlarını vatandaşın ayağına getiriyor. Orta oyunundan animasyon gösterisine, yarışmalardan gölge oyunlarına kadar birçok etkinlik ile kültürümüzü gün yüzüne çıkaran Belediye, konserlerle de Ramazan’ın huzurunu kalplerimize dolduruyor.

Birbirinden ünlü isimler Sincan’da

Sincan Belediyesi, birbirinden önemli sanatçıları da Sincan’da ağırlamayı sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Ramazan akşamlarında Hasan Sağındık, Ömer Faruk Güney, Talha Bora Öge ve Abdurrahman Önül’ü ağırlayan Sincan Belediyesi, bu hafta ise Ahmet Özhan, İbrahim Sadri ve Fatih Koca gibi birbirinden kıymetli sanatçıları Sincanlılarla buluşturacak.

Vatandaşın programlara olan ilgisinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, “Halkımızın Ramazan akşamlarına olan yoğun katılımı bizleri ziyadesi ile memnun ediyor. Mübarek Ramazan ayının ruhuna yakışır mütevazı etkinlik programımızla halkımızın bu ayı en güzel şekilde yaşamaları için çalışıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA