Antalya'da 20 Kilogram Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Antalya’da polis ekiplerince yapılan operasyonda 20 kilogram uyuşturucu madde ele geçirilirken, 6 kişi gözaltına alındı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan veya kullanan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyonda bir araçta 20 paket halinde toplam 20 kilo 760 gram toz esrar maddesi, başka bir araçta ve ikamette yapılan aramada 160 gram kokain ve 2,52 gram esrar maddeleri ile 34,5 gram toz esrar, daralı 84 gram kubar esrar, 13 gram kokain, 50 miligram cam şişede amonyak maddeleri ve 1 adet hassas terazi, bir başka ikamette yapılan operasyonda ise yine 203 gram eroin maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili M.V., N.T., A.T., M.K., F.Ç. ve M.S. isimli şahıslar gözaltına alınarak ‘uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama’ suçlarından Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Mahkemeye çıkan şüphelilerden M.V., N.T., A.T., M.K., M.S. tutuklanırken, diğer şüpheli F.Ç. adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.
Kaynak: İHA