Öğrenci Ve Veliler İftarda Buluştu

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde her yıl geleneksel iftar programı düzenleyen ilkokul, bu yıl da öğrenci ve velileri iftarda buluşturdu.

Gazi İlkokulu ve Şehzadeler Belediyesince okul bahçesinde düzenlenen iftar programına okulda eğitim gören öğrenci ve veliler katıldı.

Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, yaptığı konuşmada, Gazi İlkokulunda düzenlenen programın önümüzdeki dönem tüm okullarda uygulanacağını söyledi.

Başarılı insanların her zaman yanında olduklarını ifade eden Çorumluoğlu 'Bir yılı daha bitirdik sıkıntılarıyla, güzellikleriyle ama Gazi İlkokulu Manisa ilimizde ve Şehzadeler ilçesinde örnek oldu. Burada başlatmış olduğumuz proje önümüzdeki dönem Şehzadelerin tüm okullarında geçerli olacak. Bu konuda bizlere destek olan belediye başkanlarımıza teşekkür ederiz. Öğretmen ve idarecilere teşekkür ederim. Gazi İlkokulunu hayallerimden çok daha iyi bir noktaya getirdiler. Ama durmak yok, yola devam, daha güzel günlerde ve daha başarılı bir yılda beraber olma ümidiyle ramazanınızı tebrik ediyorum.'

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise belediyenin desteğiyle Gazi ilkokulundaki iftar sofrasının birlik, kardeşlik ve sevgi sofrası olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından ezanın okunmasıyla dua okundu. Ardından program ilahi konseriyle devam etti.

Kaynak: AA