Hopa TSO'dan Vali Doğanay'a Teşekkür Ziyareti

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Orman ve Su İşleri Bakanlığınca Hopa Balıklı ve Güneşli Şelalesinin tabiat parkı ilan edilmesinde büyük katkıları bulunan Artvin Valisi Ömer Doğanay'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Doğanay, Hopa Balıklı ve Güneşli Şelalesinin Tabiat Parkı ilan edilmesiyle başta ilçe olmak üzere ilin turizmine ve tanıtımına önemli katkı sunacağına inandığını söyledi.

Doğanay, tabiat parkının Hopa ve Artvin halkına hayırlı olması temennisinde bulunarak, nezaket ziyaretinden dolayı Başkan Akyürek'e teşekkür etti.

Akyürek ise Balıklı ve Güneşli Şelalelerinin bulunduğu alanın tabiat parkı ilan edilmesinden dolayı son derece memnun olduklarını ifade etti.

Tabiat Parkının ilçeye büyük katma değer katacağına inandığını belirten Akyürek, şöyle devam etti:

'Hopa’da uzun zamandır beklediğimiz Balıklı ve Güneşli Şelalesi Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu'nun ilimize gerçekleştirdiği ziyarette Tabiat Parkı ilan edilmesinden dolayı mutluyuz. Tabiat parkı olarak ilan edilen alanın Hopa için çok büyük bir önemi olduğunu biliyoruz. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu alanın tabiat parkı ilan edilmesi için 4 yıl oda olarak girişimlerimiz ve projelerimiz vardı. Nihayetinde bu özel alanın tabiat parkı ilan edilmesi başta odamızı, ilçemizi ve ilimiz halkını son derece mutlu etmiştir. Tabiat parkının ilan edilmesinde katkı sunan başta Orman ve Su İşleri Bakanımız olmak üzere Artvin Valimiz Ömer Doğanay'a, ilçe Kaymakamlığımıza, ilçe Belediye Başkanlığımıza ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.'

Akyürek, ziyarette ayrıca oda faaliyetleri hakkında Vali Doğanay'a bilgilendirmede bulundu.

Kaynak: AA