Engellilere Özel Minibüs Bağışlandı

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk ve Emlak Konut Uygulama Daire Başkanı Nurullah Öztürk'ün katkısıyla Görele Omurilik Felçliler Derneğine engelli asansör donatımlı minibüs bağışı yapıldı.

Dernek bahçesinde düzenlenen törende Emlak Konut Genel Müdür Danışmanları Özlem Hanoğlu Çelik ve Yasemin Ülkü, aracın anahtarını dernek başkanı Asiye Divli’ye teslim etti.

Divli, yaptığı konuşmada, olmazsa olmazları olan asansörlü engelli aracıyla engellerini biraz olsun aşacaklarını söyledi.

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 3 yıl boyunca derneğe böyle bir aracı kazandırmak için mücadele ettiklerini aktaran Divli, şöyle konuştu:

'Engelli dostu olan ağabeyimiz AK Parti Giresun Milletvekili Sayın Cemal Öztürk, engellilerin sesini duydu ve 'artık ben bu aracı üstleniyorum' dedikten 6 ay sonra Emlak Konut Uygulama Daire Başkanı Nurullah Öztürk beyle birlikte 160 bin liralık engelli aracını biz engellilere bağışladı. Artık bundan sonra engelli üyelerimizi hastaneye, pikniğe veya geziye toplu olarak götüreceğiz. Kendilerine tüm engelli üyelerim adına teşekkür ediyorum.'

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ise, Omurilik Felçliler Derneğinin Görele’de çok güzel işlere imza attığını belirterek, 'Toplumun görmezden geldiği, gördüğü fakat görmediği esasında herkesin kardeşi olan insanları bir araya getiriyor, onlara hizmet ediyor. Sadece isim olarak değil kişilik olarak yanlarında oluyorlar.' dedi.

Anahtar teslim törenine, Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Görele Halk Eğitimi Müdürü Selim Kul, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, dernek üyeleri ve engelli vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA