ÇEDAŞ Personeli Ve Şehit Aileleri İftarda Buluştu

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) tarafından Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlenen iftar programı kapsamında kurum personeli ve şehit aileleri bir araya geldi.

ÇEDAŞ Personeli Ve Şehit Aileleri İftarda Buluştu
Kentteki bir düğün salonunda düzenlenen iftar programına Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nazım Yakut, şehit aileleri, kurum personeli ve muhtarlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti okunmasıyla başlayan programda ezanın okunmasıyla birlikte dua edilerek hep birlikte oruçlar açıldı. İftar programında konuşan ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa,"Bolluk, bereket ve rahmet ayı olan Ramazan’da bir kez daha birlikteyiz. Bu vesiyle Ramazan ayının tüm İslam alemine sağlık, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum. Geleneksel hale getirdiğimiz iftar programının öncelikli amacı paylaşmaktır. Paydaşlarımızla birlikteliğimizin pekişmesi, çalışanlarımızın ise birbiriyle kaynaşmasını sağlamaktır. Bugün burada hizmet verenler ile hizmet alanlar bir arada bölgemiz için en iyi hizmeti nasıl sunarız, birlik ve beraberliği nasıl sağlarız öncelikli amaçlarımız bunlardır. Enerji Bakanlığı Nisan ayında bölgemizde anket çalışması yapmıştı. Sonuçlarını 26 Mayıs’ta İstanbul’daki sektör toplantısında bakanımız bizzat kendisi sundu. Bakanlığımızın açıkladığı ankete göre ÇEDAŞ’ın tüketici memnuniyetini geçen yıllara göre arttırdığını görüyoruz. Şuanda tüketici memnuniyetinin yüzde 70’in üzerinde olduğunu gördük, bu da ÇEDAŞ çalışanları için çok gurur vericidir" dedi.

Kar kış, gece gündüz demeden çalışan personele teşekkür eden Akboğa, "Vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmet alması adına 7/24 sahada emek veren mesai arkadaşlarımı canıgönülden kutluyorum. Ayrıca çalışmalarımızda bizlere destek olan tüketicilerimizin fahri temsilcileri olan muhtarlarımıza da teşekkür ediyorum. Bugün aramızda şehit ve gazi ailelerimiz de var. Bu vatan uğruna birlik ve beraberliğimizin yürümesi için şehadet makamına erişen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum ve bir kez daha onları saygı ve şükranla anıyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA