Burhaniye'de Kaymakam Öner Öğrenci Sergisini Ziyaret Etti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Kaymakam Hüseyin Öner, Nadir Tolun Ortaokulu’ndaki Bilim Sanat ve Teknoloji Sergisini ziyaret etti. Yanında daire müdürleri ile birlikte sergiye giden Kaymakam Öner, öğrencilerden bilgiler alırken, bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Burhaniye'de Kaymakam Öner Öğrenci Sergisini Ziyaret Etti
Nadir Tolun Ortaokulu’nda düzenlenen Bilim sanat ve Teknoloji Sergisi devam ederken, serginin dünkü ziyaretçileri arasında Kaymakam Hüseyin Öner’de yer aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhan Levent, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Faruk Kendigelen, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdal Aldağ, Nüfus Müdürü Celal Tüzen ve Vergi Dairesi Müdürü İlker Serbez’inde katıldığı ziyaret sırasında, öğrencilerin sergiledikleri eserler yoğun ilgi gördü. Öğrencilerden ürünler ile ilgili bilgiler alan Kaymakam Hüseyin Öner, BENGİ projesi kapsamında eğitim kalitesinin artırılması için yoğun bir çalışma yapıldığını söyledi.

Sergide emeği geçen öğretmen ve öğrencileri kutlayan Kaymakam Hüseyin Öner, öğretmen ve öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA