Başkan Akkaya'dan Hakim Ve Savcılara İftar Yemeği

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, Ramazan ayı münasebetiyle Akşehir Adliyesinde görev yapan hakim ve savcılara iftar yemeği verdi.

Başkan Akkaya'dan Hakim Ve Savcılara İftar Yemeği
Akşehir Belediyesi Hıdırlık Sofrası’nda gerçekleşen yemekte konuşan Başkan Akkaya, böyle bir iftar programında bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Başkan Akkaya, Akşehir’den başka yerlere atanan hakim ve savcılara da teşekkür ederek, yeni görev yerlerinde başarılarının devamını diledi. İftar yemeğinin ardından Adli Yargı Kararnamesi gereğince Akşehir’den başka yerlere atanan Akşehir Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Beytullah Özer ile Hakimler Fatih Güzel, Eyyüp Güler, Ramazan Türkmen, Mustafa Demir ve Cumhuriyet Savcısı Salih Güner Kanat’a yemeğe katılan protokolce plaket takdim edildi.

Yemeğe, Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk, Belediye Başkanı Salih Akkaya, Ağır Ceza Reisi Beytullah Özer, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Uslu ile Akşehir Adliyesinde görev yapan hakim ve savcılar ile aileleri katıldı.

Kaynak: İHA